Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Publikacje naukowe
(5)
Dostępność
tylko na miejscu
(5)
Placówka
Biblioteka WWFiF
(5)
Autor
Dominik Piotr (technologia żywności)
(4)
Dominik Piotr (technolog żywności)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(5)
Okres powstania dzieła
2001-
(5)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Dziedzictwo kulinarne
(5)
Kuchnia regionalna
(5)
Potencjał turystyczny
(5)
Produkt regionalny
(5)
Turystyka kulinarna
(5)
Temat: miejsce
Kaszuby
(1)
Kresy wschodnie Rzeczypospolitej
(1)
Kurpie (region)
(1)
Podhale
(1)
Pomorze Gdańskie
(1)
Pomorze Zachodnie
(1)
Suwalszczyzna
(1)
Województwo dolnośląskie (1999- )
(1)
Województwo kujawsko-pomorskie (1999- )
(1)
Województwo lubelskie (1999- )
(1)
Województwo lubuskie (1999- )
(1)
Województwo mazowieckie (1999- )
(1)
Województwo opolskie (1999- )
(1)
Województwo podkarpackie (1999- )
(1)
Województwo podlaskie (1999- )
(1)
Województwo warmińsko-mazurskie (1999- )
(1)
Województwo wielkopolskie (1999- )
(1)
Województwo łódzkie (1999- )
(1)
Województwo śląskie (1999- )
(1)
Województwo świętokrzyskie (1999- )
(1)
Wolin (wyspa)
(1)
Gatunek
Monografia
(5)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(5)
Rolnictwo i leśnictwo
(5)
5 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronach 93-97.
Uwarunkowania wpływające na rozwój tradycji żywieniowych w Polsce Kuchnia polska historycznie Kuchnie regionalne jako produkt turystyczny Promocja regionów Walory turystyczne Walory kulinarne Produkt markowy - kształtowanie jego struktury i jakości Polskie regiony kulinarne Lubuskie Produkty tradycyjne województwa lubuskiego
Sygnatura czytelni BWF: XII P 59(1)
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 8556 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 8557 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 8558 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 8559 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 8560 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności